Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.


Herboristerie

Wat we eten en hoe we eten heeft een grote invloed op onze lichamelijke, maar ook psychische gezondheid en daarom is natuurvoeding een belangrijk element om ons lichamelijk en psychisch fit te voelen. Natuurvoeding betekent: 100 % natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen en zonder toegevoegde chemische stoffen die geur, kleur of smaak beïnvloeden.

Als ons lichaam niet de juiste stoffen krijgt of aanmaakt, kan het raadzaam zijn om voedingssupplementen te gebruiken die het peil van de noodzakelijke vitaminen en mineralen herstelt of aanvult. Iedereen heeft al wel van omga 3-6-9 gehoord en het voordelige karakter van deze onverzadigde vetzuren. Voedingssupplementen kunnen ook een voorbereidende functie hebben zoals bijvoorbeeld het verhogen van de weerstand tegen verkoudheid of ze beschikken over een zuiverende functie.

Allergieën voor bepaalde voedingsstoffen komen vaker voor dan je denkt. Mensen kunnen intolerant zijn voor bijvoorbeeld gluten of lactose. Dieetcentrum Ann heeft voor deze mensen een vervangend assortiment voeding beschikbaar.

Een greep uit ons assortiment: