Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.


  < terug

De perfecte thee zetten is een kunst, maar niet met de SOLIS Tea Maker

De nieuwe SOLIS Tea Maker zorgt voor een revolutie in theebeleving. Het theemandje in de waterkoker beweegt volledig automatisch op en neer waardoor de thee in alle rust kan trekken en je elke keer opnieuw kan genieten van de perfecte kop thee.

Thee is hot
Al eeuwenlang wordt er thee gedronken. Thee is verkwikkend of rustgevend, zoet, zacht of minty, warm of koud: voor elk wat wils. Foodwatchers anno 2012 voorspellen dat thee zelfs de plaats van wijn bij het diner gaat innemen. Champagne als aperitief wordt vervangen door een sparkling thee zoals jasmijn, thee kan gebruikt worden als ingrediënt voor cocktails. In Zwitserland wordt thee gedronken bij kaasfondue, omdat het verfrist en dorstlessend is, daarnaast is het ook goed voor de spijsvertering. Veel restaurants hebben naast hun wijnkaart een uitgebreide theekaart en er bestaan zelfs thee-sommeliers. Kortom; thee is hot.

Temperatuur en trektijd
Theeliefhebbers willen dan ook goede thee drinken. Een goed kopje thee begint met gezuiverd water en je favoriete theemelange. Maar verschillende theesoorten, zoals zwarte, groene, witte en Oolong thee, vereisen een verschillende temperatuur en trektijd en dat is soms best lastig. Met een klassieke fluitketel, een gewone waterkoker of een Quooker, kun je de temperatuur niet regelen.

De perfecte kop thee
Daarom brengt SOLIS de Tea Maker op de markt, waarmee je theewater altijd de juiste temperatuur én de juiste trektijd heeft. Met één druk op de knop kies je je favoriete theesoort en de gewenste sterkte: de slimme SOLIS Tea Maker weet zelf wanneer en hoelang het volautomatische theemandje de theeblaadjes onder moet dompelen. Op deze manier komen de smaken en aroma’s van de verschillende theemelanges het best tot hun recht. Een geluidsignaal geeft aan wanneer je thee gereed is.

Thee zoals thee bedoeld is
“Met de komst van de SOLIS Tea Maker kan iedereen eenvoudig en continu van thee een kwaliteitsproduct maken.”, aldus Chris Oosterveen. Dé thee-sommelier van Nederland omarmt de komst van de Tea Maker met veel enthousiasme. “De Tea Maker maakt het mogelijk om het maximale uit thee te halen en het morgen weer precies hetzelfde te doen. Ruimte, timing en temperatuur is het belangrijkst voor the perfect tea. En dat maakt SOLIS met de SOLIS Tea Maker allemaal waar.”

Design
Het smaakvolle design van de SOLIS Tea Maker maakt dit keukenapparaat een echte aanwinst voor op je keukenblad. De glazen kan is gemaakt van het geïsoleerd Duitse ‘Schott-glas’ wat naast het RVS en het LED-schermpje zorgt voor een state-of-the-art uiterlijk.

Perfectie
De inhoud van de SOLIS Tea Maker is 1,2 liter, wanneer de Tea Maker gebruikt wordt als normale waterkoker is de inhoud 1,5 liter. De Tea Maker heeft een warmhoudfunctie die er voor zorgt dat de thee tot een uur na het zetten op de juiste temperatuur blijft. Zin in een kopje thee direct na het ontwaken? Dat kan, want de SOLIS Tea Maker heeft zelfs een geïntegreerde 24-uurs timer. Een bijkomstig voordeel is ook dat het apparaat zeer makkelijk schoon te maken is.