Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.


Bio shop

Vaak trachten mensen naar een ideaalbeeld te streven dat onbestaande is en doen dit door dieetkuren te volgen zonder rekening te houden met de individuele conditie/constitutie. Ze ondermijnen de gezondheid van hun lichaam (en geest) door zichzelf dingen te ontzeggen waardoor ze inderdaad wel zullen afslanken, maar waardoor ze zich ook slechter gaan voelen. Een verkeerde aanpak kan ook leiden tot een jojo-effect. Een verandering van levensstijl, manier van eten moet blijvend zijn om gedurende een langer termijn een gezond gewicht te behouden.

Je kan je voedingspatroon aanvullen met producten die bv. de spijsvertering stimuleren of door ongezonde ingrediënten te vervangen door gezondere bv. door in een andere olie te bakken of door suikervervangers te gebruiken.

Voedselallergie, voedselovergevoeligheid, intolerantie voor bepaalde voeding,… kunnen aanleiding geven tot huidziekten, vermoeidheid, vochtophoping, overgewicht, allergie,… Voedingsmiddelenintoleranties kunnen jarenlang de gezondheid en welzijn beïnvloeden omdat het immuunsysteem hierop reageert. Het menselijk immuunsysteem is belangrijk voor ons welzijn. Dieetcentrum Ann heeft een uitgebreid assortiment producten die glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutloos,… zijn.

Dieetcentrum Ann helpt je graag op weg, met behulp van volgende producten: 
Drogisterij


In onze drogisterij-afdeling vind je producten terug zoals textielverf, lederbehandelende producten, eco-reinigers en bio-insecticiden. Weldra wordt dit assortiment nog uitgebreid.

Goed voor de natuur met volgende producten:


 

Logos