Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Superfoods: voedsel en medicijn van de toekomst
David Wolfe
Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een ontzagwekkend vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In dit full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige David Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen (rauwe chocola), hennepzaad, maca … Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods en is voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. 416 blz.
 
Vegan
Sue Quinn
Met Vegan leer je hoe gemakkelijk het is om volledig plantaardig te koken. Gebruik bijvoorbeeld esdoorn- of agavesiroop in plaats van honing, maak je eigen plantaardige melk, kaas of mayonaise en ontdek hoe je een taartbodem zonder boter kunt maken. De recepten zijn divers; van de basis tot en met prachtige hoofdgerechten en salades, van gezonde sappen en soepen tot smakelijke desserts. Met goede, bijgevoegde product- en voedselinformatie is dit een inspirerend kookboek voor iedereen: van veggie tot omnivoor.
256 blz.
 
Vegan-gerechten
Adele McConnell

De moderne veganistische keuken is natuurlijk, gezond en is nog nooit zo lekker geweest. In dit kookboek beschrijft Adele McConnell vele verleidelijke, compleet plantaardige gerechten op basis van gezonde ingrediënten, bereid met vernieuwende technieken. Deze beproefde recepten vallen zowel bij veganisten als vegetariërs en zelfs bij verstokte vleeseters in de smaak. Je vind in dit kookboek talrijke inspirerende recepten waarmee je beslist voor de dag kunt komen: pittige Mexicaanse burrito’s, gebakken salie-basilicumgnocchi, chocolade-gojibrownies en panna cotta met lavendel en nog veel meer.
240 blz.   

 


Vegetarisch op zijn best
Jorun Verheyden
In haar boek Vegetarisch op zijn best besteedt culinair talent Jorun Verheyden uitgebreid aandacht aan de ingrediënten. Groenten zijn de primaire bron van alle gerechten en krijgen daarom de meeste aandacht. Daarnaast komen in het eerste deel ook bekende en minder bekende vleesvervangers, granen, rijst, oliën en smaakmakers aan bod. In het tweede deel bundelde ze haar beste vegetarische recepten, gerangschikt volgens seizoen. Een inspirerend boek dat aanzet tot gezond en lekker koken. 160 blz.
 
Wonderen van de zee

Dos Winkel
In dit fotoboek van oceaanbeschermer en onderwaterfotograaf Dos Winkel vind je paginagrote afbeeldingen terug van organismen en dieren uit zeeën van overal ter wereld. Ontdek de fragiele schoonheid van het onderwaterleven en sta stil bij het feit dat zonder ingrijpende, positieve verandering van de mens, koraalriffen in de toekomst zullen uitsterven. 238 blz.