Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Praktische en wetenschappelijke gids over aromatherapie voor het gezin
Dominique Baudoux ,
Rita Van Parys

De 12 favoriete essentiële oliën in 100 zeer efficiënte formules voor 300 kwaaltjes en ziekten. D. Baudoux geeft u hier zonder omhaal zijn beste recepten. Eenvoudig en doeltreffend, zonder enig risico voor de verstandige gebruiker die de vele aanwijzingen en tips van deze vernieuwende gids respecteert. Ideaal voor de beginner. 160 blz.
 
Praktische gids over aromatherapie: De verstuiving
Dominique Baudoux ,
Rita Van Parys

In dit boek begeleiden de auteurs jou bij de ontdekking van de beste essentiële oliën om te verstuiven en in te ademen. Aromatische essences zijn niet alleen waardevolle bondgenoten in de strijd tegen zenuwaandoeningen en stress, maar ook binnen een lange lijst van dagelijkse kwaaltjes. Leer de magie van kracht en geuren kennen en ontdek meer over aromatische planten en hun waardevolle effecten. 144 blz.
 
Reuma natuurlijk genezen
Stefaan De Wever
In dit boek wordt diep ingegaan op onze eetgewoonten en de nefaste gevolgen die verkeerde voeding met zich meebrengt. Stefaan De Wever laat zijn licht schijnen op de grote groep aan reuma verwante klachten. De auteur pleit voor een evenwichtige, natuurlijke voeding en legt uitvoerig uit wat daar de voordelen van zijn voor onze gezondheid. 110 blz.


   


Stevia en steviolglycosiden – de naakte waarheid over Stevia of de politiek in zijn blootje
Prof. Jan M.C. Geuns
Dit boek wil een antwoord zijn op de ontelbare vragen die de laatste 15 jaar door consumenten gesteld werden over Stevia. Wat zijn de eigenschappen van deze fantastische, veilige en natuurlijke zoetstof en wat zijn de mogelijke farmacologische effecten. Er wordt ook dieper ingegaan op het waarom dat het zo lang heeft geduurd vooraleer steviolglycosiden in Europa werden toegelaten. 112 blz.
 
Stop Stress
Dr. Marcel Verheyen
Stress, spanningen, nervositeit, slapeloosheid. Miljoenen mensen gaan er onder gebukt. Onderzoekers noemen stress zelfs de belangrijkste bedreiging voor de gezondheid. Dr. Marcel Verheyen legt in dit boek op heldere wijze uit wat er allemaal in ons lichaam gebeurt bij aanhoudende spanningen en geeft honderden tips om de kwaliteit van leven te verbeteren. 287 blz.
 
Suiker & zoetstoffen
Dr. Geert Verhelst
Op een verhelderende en overzichtelijke manier beschrijft en evalueert Dr. Geert Verhelst in Suiker & Zoetstoffen alle mogelijke zoetsmakende stoffen. Hij maakt ons wegwijs in de wereld van suikers en suikervervangers en helpt ons hierbij een keuze te maken voor natuurlijke en veilige zoetmiddelen die passen in een gezonde en volwaardige voeding. 111 blz.