Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Lekker & licht – desserts

Francine Vermeiren, Els Goethals
Een boek vol met desserts met Tagatesse van Damhert. Met een groot hart voor lijners, diabeten en iedere andere bewuste genieter werd dit receptenboek vol goddelijke zoetigheden samengesteld. 158 blz.
 
Lekker zonder gluten, glutenvrije recepten voor elke dag
Enkele leerkrachten van de Gastronomische School Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen de handen in elkaar om dit gezinskookboek voor glutenvrije voeding te maken. Boordevol recepten, van klassiekers tot originele toppers en tal van waardevolle tips voor iedereen die met glutenintolerantie te maken heeft. 143 blz.
 
Maagklachten… natuurlijk aanpakken
Dr. Geert Verhelst, Tom Vermeersch, Geert Devlieghere
Door verkeerde en vaak te rijkelijke voeding, door overdadig gebruik van genotmiddelen of geneesmiddelen en door stress krijgt de maag van de gemiddelde westerling het opvallend hard te verduren. De maag raakt daardoor vaak ontregeld en omdat kleinere maagklachten vaak genegeerd worden ontstaan vaak ernstiger maagproblemen. Door bij kleine maagproblemen tijdig gebruik te maken van natuurlijke hulpmiddelen uit de kruidengeneeskunde, de homeopathie, de drukpuntmassage en de aromatherapie kan u ernstiger klachten voorkomen. 48 blz.


   


Een nieuwe kijk op eten
Anna Jones
Ons eetgedrag is aan het veranderen. Een groot deel van ons wil een paar dagen in de week geen vlees meer eten en liever gerechten maken die lichter, wat gezonder en minder duur zijn. Dit kookboek geeft een heel moderne kijk op vegetarisch eten - recepten die gezond, voedzaam, heel lekker en gemakkelijk te maken zijn. Het bevat talrijke recepten waarin het volledige aanbod van vegetarische ingrediënten wordt gebruikt - verschillende granen, zaden en seizoensgroenten. Het is een alternatieve benadering van koken die niet gebaseerd is op zuivel, zware koolhydraten en gluten, maar om te koken zoals we nu willen eten. 352 blz.
 
Non*fish*a*li*cious, het visvervangende kookboek
Lisette Kreischer
Oceanen zijn tot de grootste vuilnisbak ter wereld verworden. Tienduizenden gifstoffen vervuilen ook hun bewoners: vis gezond? Vergeet het maar! Lege oceanen, giftige vissen en andere zeedieren en veel dierenleed. NON*FISH*A*LI*CIOUS is HET antwoord op de vraag hoe we de oceanen kunnen beschermen: een kookboek met 50 heerlijke, visvervangende, gerechten op plantaardige basis, onder het motto: 'De smaak van de zee, maar dan zonder vis!' 146 blz.
 
Plenty
Yotam Ottolenghi
Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele gerechten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen en paddestoelen.
288 blz.