Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Homo Energeticus – receptenboek
Dr. Peter Aelbrecht
Een van de belangrijkste oorzaken van vermoeidheid is foute voeding. Dit boek is een praktische handleiding voor het eetplan dat dr. Peter Aelbrecht ontwikkelde voor mensen die te maken krijgen met vermoeidheid of die energieproblemen in de toekomst willen vermijden. 185 blz.
 
Hoofdpijn – luister naar de signalen van het lichaam
Dr. Geert Verhelst, Tom Vermeersch, Geert Devlieghere, Andrea Vanderhoeven
Hoofdpijn is een mysterieuze aandoening omdat zij beschouwd kan worden als een alarmsignaal van ons lichaam bij heel uiteenlopende kwalen. Mensen grijpen al te vaak naar scheikundige pijnstillers met nevenwerkingen die schadelijk zijn voor ons lichaam. Nochtans is er een heel arsenaal natuurlijk hulpmiddelen beschikbaar. Dit boek stelt u de middelen voor tegen hoofdpijn en migraine die de kruidengeneeskunde, de homeopathie, de drukpuntmassage, de aromatherapie en de watertherapie ons bieden. 56 blz.
 
De huilende zee
Dos Winkel
Wat zijn de effecten van overbevissing, vervuiling en verzuring van oceanen? Hoe gezond zijn vis en visolie? In dit boek, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, vind je alles wat je moet weten over de bedreigingen van de oceanen en hoe deze invloed hebben op je eigen gezondheid. 287 blz.


   


Kanker – een weg naar het licht
Marc De Rouck
Dit boek is een verhelderend en wetenschappelijk gefundeerd pleidooi om de behandeling van kanker vooral niet te beperken tot het conventioneel aanpakken van de tumor, maar om tegelijk de zelfgenezende kracht van het lichaam optimaal te stimuleren door het intensief en gecombineerd toepassen van enkele niet-conventionele methodes zoals voedingstherapie, orthomoleculaire therapie, darmsanering, fytotherapie, ozontherapie en enkele geestelijke therapieën.
238 blz.
 
Koken en bakken met stevia
Anna-Gretha Visser
Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar stevia heel gemakkelijk gemaakt. Suiker geeft geen belangrijke bouwstoffen aan ons lichaam terwijl we, met alle negatieve uitwerkingen, per jaar ruim 45 kg suiker per persoon consumeren. Introduceer thuis ‘de nieuwe generatie suiker’, maar dan zonder de negatieve bijwerkingen. 106 blz.
 
Lekker brood zonder gluten
Jessica Frej & Maria Blohm
Wie houdt er niet van een heerlijk verse boterham of een knapperig, luchtig broodje? Brood is niet weg te denken uit ons dagelijks leven ... maar voor mensen met een glutenintolerantie is dit kleine pleziertje lang niet zo vanzelfsprekend. In dit boek vind je recepten voor zacht en lang houdbaar glutenvrij brood waar iedereen van kan genieten. Glutenvrij boekweitmeel, maïsmeel en rozenbottelpoeder bieden veel nieuwe mogelijkheden voor mensen met coeliakie die zich jarenlang met saai brood tevreden hebben moeten stellen. Ook leuk voor nieuwsgierige thuisbakkers die graag iets nieuws willen proberen. 84 blz.