Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Gezondheid uit de apotheek van God
Maria Treben
Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren? In dit rijk geïllustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. 214 blz.
 
Groot handboek geneeskrachtige planten
Dr. Geert Verhelst
In dit overzichtelijke naslagwerk worden op een grondige manier de belangrijkste kruiden van de moderne fytotherapie voorgesteld. Het belicht onder andere inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen en zorgt er door het aanstippen van waarschuwingen, potentiële nevenwerkingen, contra-indicaties en interacties voor dat we op een veilige manier kruiden kunnen aanwenden. 719 blz.
 
Handboek bachbloesemtherapie
Lieve Vander Stappen, Dr. Geert Verhelst
Met het Handboek Bachbloesemtherapie leveren auteurs Lieve Vander Stappen en Dr. Geert Verhelst een bruikbaar en overzichtelijk naslagwerk, waarmee ze willen bijdragen tot de bekendheid van Bachbloesems en dat – indachtig de filosofie van Dr. Bach – zowel bruikbaar is voor de medisch geschoolde als de geïnteresseerde leek. 255 blz.


   


Hoge bloeddruk – een niet te verwaarlozen risico
Gerhard Leibold
Hoge bloeddruk is een van de meest voorkomende beschavingsziekten en een van de belangrijkste risicofactoren voor ernstige hart- en bloedvatenaandoeningen. Meestal kan de kwaal snel worden onderdrukt met chemische stoffen, maar dit gaat dan bijna altijd gepaard met niet te verwaarlozen bijwerkingen. Middelen uit de natuurgeneeskunde echter bestrijden – zonder ongewenste bijwerkingen - de oorzaken van hoge bloeddruk. 88 blz.
 
Homo Energeticus oefenboek – de juiste levensstijl voor meer energie

Dr. Peter Aelbrecht
Een tekort aan energie wordt voor steeds meer mensen een belangrijk probleem. Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. Dr. Peter Aelbrecht gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk zijn verbonden en dat optimale energie een kwestie is van evenwicht. De onevenwichten die kunnen leiden tot energieproblemen kunnen worden bestreden met een aantal praktische oefeningen en concrete ingrepen in de leef- en werkomgeving. 216 blz.
 
Homo Energeticus – pak je energietekorten aan en voel je opnieuw fit en gezond
Dr. Peter Aelbrecht
Homo Energeticus gaat dieper in op alle onevenwichten die kunnen leiden tot energieproblemen en biedt ook oplossingen. In een duidelijke taal wordt uitgelegd hoe de juiste voeding en voedingssupplementen meer energie kunnen geven, hoe je je hormoonhuishouding opnieuw in evenwicht kan brengen, op welke manieren je je nachtrust, je concentratievermogen en je stemming kan verbeteren. 288 blz.