Home Herboristerie Bio shop Verzorging Geur- & lichttherapie Keuken Boeken Geschenken Contact


Inschrijven Nieuwsbrief


Dieetcentrum Ann
Korspelsesteenweg 86
3581 Beverlo-België
+32 11 89 03 18
info@dieetcentrum-ann.be


Openingsuren
Ma. - Vr.: 09-18 u.
Zaterdag: 09-17 u.   


Het alfabet van de zee

Dos Winkel
De oceaan is het grootste en belangrijkste ecosysteem op aarde. Helaas gaan de mensen niet goed om met de zeeën. Wat kan jij doen om de oceaan en hun bewoners te redden? Het alfabet van de zee is een educatief en mooi geïllustreerd boek voor kinderen van 10-100 jaar. Je vindt voor elke letter van het alfabet één of meer woorden die iets belangrijks over de oceaan vertellen.
160 blz.
 
Aromecum – aromatherapie van absint tot zonnebloem
Drs. Harmen Rijpkema
Dit Aromecum is een waar vademecum én leesboek in één. De meest recente, wetenschappelijke bevindingen rond aromatherapie zijn in dit boek verwerkt. Geschikt voor iedereen, van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten, die meer wil weten van het hoe en waarom van aromatherapie. 489 blz.
 
Eten tegen kanker – de rol van voeding bij het ontstaan van kanker
Dr. Richard Béliveau, dr. Denis Gingras

Wat kunnen we doen om kanker te voorkomen en te genezen? Zijn we zelf bij machte om ons tegen deze slopende ziekte te verweren? In dit rijk geïllustreerde boek tonen twee prominente artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. 214 blz.


   


Etherische oliën – een geurige bron van gezondheid

Rita de Carpentier
In dit boekje vindt u talrijke etherische, niet-etherische en basisoliën met hun inwendige en uitwendige toepassingsmogelijkheden. 48 blz.
 
Etherische oliën – handboek voor aromatherapie

Michel Vanhove, Geert Devlieghere
Een deskundig gebruik van het brede gamma etherische oliën biedt talloze mogelijkheden om veel lichamelijke ongemakken te voorkomen of te genezen. Zowel jong als oud kunnen er baat bij vinden. Een verkeerd gebruik daarentegen kan nefaste gevolgen hebben. Een degelijk handboek waarin het gebruik van etherische oliën op deskundige wijze wordt toegelicht is geen overbodige luxe. 160 blz.
 
Gezondheid door ontslakking
Peter Jentschura & Josef Lohkämper
Na het lezen van dit boek zal je je lichaam en dat van anderen met andere ogen en met nieuwe kennis bekijken. Dit boek geeft verbluffende en volledige nieuwe kennis en bekijkt ziekte en gezondheid vanuit een volledig nieuw perspectief. Het voert ook het begrip civilisatose (welvaartziektes) in en brengt het in open discussie. De moderne beschavingsziekten worden in hun 4 groepen: veretsing, demineralisering, afzetting en uitscheidingsziekten besproken. Tegelijkertijd biedt het boek een totaal ander inzicht in genezing en mogelijkheden tot genezing.
256 blz.